Joomla CMS

Joomla CMS

Joomla is een wereld beroemd open source Content Management Systeem. Dit houd in dat dit een opensource (zonder contract kosten) CMS systeem is waarmee u in een korte tijd een interactieve website kunt maken of een blog pagina. 
Maar ook een media portaal en online community's kunnen gemaakt worden met behulp van het bekende CMS systeem Joomla.

Indien gewenst kunt u ons de Google optimalisatie laten uitvoeren om uw website goed vindbaar in Google te krijgen.

JOOMLA! UPDATES

Kritische Joomla! beveilings updates voeren wij altijd zo snel mogelijk uit! Overige updates doen we maandelijks. Verder verzorgen we de updates van Joomla als er een nieuwe versie wordt uitgebracht binnen dezelfde serie (3.* & 4.*).

De extensies die gebruik maken van het Joomla extensie update systeem, updaten wij maandelijks naar de laatst beschikbare versie. Bij extensies zonder update systeem worden de daadwerkelijke gewerkte tijd in rekening gebracht.

Ongebruikte en tijdelijke website bestanden worden regelmatig verwijderd. De database wordt opgeschoond en geoptimaliseerd. In combinatie met cache cleaning blijft uw website optimaal presteren.

Onze monitoring houd uw website 24 uur per dag in de gaten, zo weten wij als eerste als een website niet functioneert of niet optimaal presteert en zullen hier actie opnemen.

Wij controleren de website per dag, week of per maand (afhankelijk van uw abonnement) op veiligheidslekken en hack pogingen en nemen hier actie op. Tevens rusten wij uw website uit met een firewall om aanvallen af te slaan. 

Back-ups hebben we gelukkig niet vaak nodig door alle beveiliging. Wij zorgen ervoor dat recente back-ups van zowel de website als de database beschikbaar zijn.

De prijs hangt af van meerdere factoren en voorkeuren:

  • De huidige status van de site.
  • De hosting
  • De complexiteit van de site.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Deel deze pagina via:

VIPWebdesign

Ebbenhout 6
3991 MB Houten

KVK Utrecht : 30157680
BTW Nr.: NL001724806B20