Joomla Specialist in Houten

Joomla is een wereld beroemd open source Content Management Systeem. Dit houd in dat dit een opensource (zonder contract kosten) CMS systeem is waarmee u in een korte tijd een interactieve website kunt maken of een blog pagina. 
Maar ook een media portaal en online community's kunnen gemaakt worden met behulp van het bekende CMS systeem Joomla.

Indien gewenst kunt u ons de Google optimalisatie laten uitvoeren om uw website goed vindbaar in Google te krijgen.

Joomla hosting

Joomla hosting

Uw Joomla installatie wordt veilig en goed op uw domein hosting geïnstalleerd. Dit gebeurt op onze gespecialiseerde en veilige Joomla hosting met dagelijkse back-up bij Nedzone.
Gratis SSL-certificaat (https) en spamfilters voor e-mail.

Joomla website maken

Een Joomla website laten maken bij VIPWebdesign in Houten betekent een professionele website met een aantrekkelijke lay-out. Natuurlijk is uw website voor alle apparaten geschikt. Kijk maar eens voor een indruk wat we bouwen op onze Insta.

Joomla website maken
Onderhoud Joomla website

Onderhoud Joomla website

Wil je het tekstuele en grafisch onderhoud van je website liever uitbesteden, dan mail of app je ons gewoon je tekstwijzigingen. Foto’s ontvangen we graag via we transfer in origineel formaat. Hierna passen we dan zsm je website aan en zorgen gelijk dat Google van de wijzigingen weet.

Beveiliging

Met een Joomla onderhoudsabonnement zorgen wij ervoor dat Joomla en extensies up-to-date en dus veilig blijven. Wij voorkomen hiermee dat je Joomla website wordt gehackt. In dit onderhoudsabonnement zit ook een beveiliging van je website tegen hackers. Dit door middel van een firewall en 24 uur per dag monitoring.

Tevens zorgen we op onze hosting voor de laatste patches en beveiligingsupdates. Dit geeft een vertrouwd gevoel.

Beveiliging Joomla website

Deel deze pagina via:

VIPWebdesign

Ebbenhout 6
3991 MB Houten

KVK Utrecht : 30157680
BTW Nr.: NL001724806B20