Joomla en extensie updates

Geregeld komen er een nieuwe Joomla-release uit. Deze versies bevatten naast nieuwe mogelijkheden en fout herstel (bugfixes) ook veiligheidsverbeteringen.
Ook voor extensies die op de website geïnstalleerd zijn is dit van toepassing. Indien jouw website niet up-to-date blijft is de kans op hacking zeer groot met alle nare gevolgen voor je bedrijf, vereniging of persoonlijke website.

Via het onderhoudscontract zorgen wij dat de basis van Joomla en de volgende extensies 

  • Akeeba Backup Core/Professional
  • Akeeba Admin Tools Core/Professional
  • All Extensions From RegularLabs.com
  • Install From Web - Official Joomla Supported Plugin
  • Weblinks Extension Package - Official Joomla Supported Extension worden geupdated.

24 uurs bewaking van je Joomla website

Hackers zijn slim. Soms halen ze je gehele website uit de lucht maar soms heb je geen idee of ze nu actief zijn op je website. Hierdoor kan je websit  gebruikt worden om bezoekers malware te laten downloaden zodat hun computer kan worden geïnfecteerd of om bijvoorbeeld persoonlijge informatie te achterhalen.

De te bewaken website met Joomla 3.* wordt 24 uur per dag 365 dagen per jaar gecontroleerd op opvallende bestandswijzigingen. Deze wijzigingen worden opgemerkt en gerapporteerd en afhankelijk van de samenwerking direct opgelost.

Backups van Joomla

100% garantie is helaas niet mogelijk of totale beveiling ivm de kosten maar door het gebruik van Akeeba Backup for Joomla!™ en Admin Tools for Joomla!™ is er continue een veiligheidskopie buiten jouw hosting aanwezig.

Ook wanneer jouw website niet door mij gemaakt is, kan ik je onderhoud aanbieden. Het onderhoud wordt op jaarbasis overeengekomen en wordt uitgevoerd vanaf Joomla 3.6 versie.

Interesse? Neem contact met me op via mail

Cookies stellen ons in staat onze diensten aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, aanvaardt u ons gebruik van cookies Meer informatie