free hit counter

Wat wilt u bereiken met uw website? 

Meer verkopen, betere communicatie of snellere service? Bepaal vooraf de doelstellingen van de site. Dat vergroot de kans op succes.

1. Bepaal uw online doelgroepen
Welk publiek wilt u bereiken? Zijn deze doelgroepen online en offline gelijk? Zijn uw prospects wel aanwezig op internet? En wat is hun online gedrag? Gebruiken ze e-mail en social media? Doen ze internetaankopen? 
Door samen met u deze vragen te beantwoorden ontdekt u de overeenkomsten en verschillen tussen uw on- en offline publiek. 
Hierdoor ontstaat een duidelijk beeld van uw internetdoelgroepen welke wij verwerken in de door ons opgeleverde websites.

2. Bepaal uw online activiteiten
Wordt de website een verkoop-, transactie-, service- en/of communicatiekanaal? Of een combinatie? En welke producten of diensten biedt u aan op de site? Product A leent zich bijvoorbeeld heel goed om online te bestellen, maar product B juist niet. Is de hele webshop dan van de baan of kiest u voor verdieping: meer verkopen van hetzelfde product? Uw reguliere strategie hoeft trouwens niet overeen te komen met uw webstrategie. 
Denk aan Hema, in het echte leven een veelzijdig warenhuis en online vooral bekend als fotoservice.

3. Bepaal wat uw bedrijf nodig heeft
In de webstrategiefase kunt u alvast nadenken over wat u nodig heeft op het gebied van:
* Productinformatie. Welke leveranciers? Wat verwacht u van hen? Alleen productspecificaties of ook uitgebreide informatie en foto's?
* Betaalmethoden. Welke betaalmethoden gaat u uw online klanten aanbieden? Denk aan iDEAL, PayPal, creditcards of acceptgiro
* Voorraadbeheer en fulfilment. Gaat u de voorraad zelf aanhouden voor de webwinkel? Of kiest u bijvoorbeeld voor een drop-shippingconcept, waarbij goederen direct vanuit een magazijn of toeleverancier naar de klant worden verzonden?
* Koppeling met andere backoffice-systemen. Enkele voorbeelden zijn: koppelingen aan logistieke systemen, boekhoudpakketten en kassasystemen
* Klantenservice. Wie gaat de telefoontjes en mailtjes opvangen binnen uw bedrijf?
* Onderhoud en content. Wie voorziet in het technische onderhoud en wie zorgt dat de site up-to-date blijft met nieuwsberichten, nieuwe producten en blogposts?

4. Bepaal meetbare doelstellingen
De doelstellingen van uw website komen voort uit de doelstellingen van uw bezoekers. Ze zijn op zoek naar uw telefoonnummer, willen producten en prijzen vergelijken met die van een concurrent, een offerte aanvragen, een product bestellen, of een antwoord op hun vraag. Zorg dat uw webstrategie daar op is aangepast. Ieder onderdeel van de site moet ook afzonderlijk meetbaar zijn (hoeveel bezoekers hebben daadwerkelijk op die "bel mij nu" button geklikt?)

5. Bepaal niet alleen, maar samen
Betrek andere mensen bij het bepalen van de webstrategie, zowel intern als extern. Stel uw medewerkers bijvoorbeeld de vraag: 'Volgend jaar wil dit bedrijf 100.000 euro inkomsten uit internet halen. Hoe denk je dat we dit kunnen realiseren en wat is er volgens jou voor nodig om dat te bereiken?'. Extern kunt u denken aan stakeholders als klanten, potentiële klanten, toeleveranciers, businesspartners en investeerders. Wat zijn hun meest voorkomende vragen, behoeften, klachten en wensen over uw bedrijf? Het is het begin van een prachtige webstrategie...

Bron: De Zaak

  • VIPWebdesign
    Ebbenhout 6
    3991 MB Houten
  • 030-6664812
  • 06-28457843
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • KVK Utrecht : 30157680

Open in map

Zoals een klant zegt: 

Van alle websitebouwers die ik heb meegemaakt sinds de vorige eeuw is dit echt de beste. Snel, efficiënt en zeer kundig. (en spreekt normale mensentaal...:)

Webbouwer / Webdesigner uit Houten nodig?

Webbouwer / Webdesigner uit Houten nodig?

Vanuit ons kantoor in Houten staan wij voor u klaar. Wij ontwikkelen voornamelijk websites voor het MKB maar ook voor overheidsdiensten en particulieren. Onze websites zijn responsive, gebruiksvriendelijk, van goede kwaliteit, altijd bijgewerkt, gemonitord, geback-upt en worden gemaakt tegen een scherpe prijs. Want vanaf € 449,- hebt u een mooie, professionele en goed vindbare website, incl. CMS (Joomla! en standaard geoptimaliseerd).

Betaald u liever per maand? Ook dit is mogelijk. Vanaf € 17,50 per maand inclusief hosting en een Nederlandse domeinnaam en een zelf bewerkbaar CMS inclusief updates.

Meer vindbaarheid en rendement met een geoptimaliseerde website.

Meer vindbaarheid en rendement met een geoptimaliseerde website.

U wilt een goed vindbare website in Houten?

Wij bouwen en optimaliseren uw website. Wij verzorgen toonaangevend webdesign als webdesigner in de gemeente Houten.

Een goede vindbaarheid in zoekmachines en dat gecombineerd met een beheeromgeving waarmee u de website eenvoudig zelf kunt beheren. Eventueel schrijven wij de teksten en combineren die met beeldmateriaal wat past bij uw uitstraling en budget.

Een website laten maken door een webdesigner uit Houten die u verder brengt? Wij kunnen het!

Een website laten maken door een webdesigner uit Houten die u verder brengt? Wij kunnen het!

Website bouwer | webdesigner Houten inhuren om uw website te maken?

Wij bouwen uw website op basis van Joomla. Hierna krijgt u een op maat gemaakte handleiding waarna u eenvoudig beheer kan doen op uw eigen website. U kunt dan bijvoorbeeld een nieuwe pagina aanmaken, foto’s wijzigen en nieuws of een blog publiceren. Dat is eenvoudig geregeld. Lukt u het even?

Bel ons, mail ons of WhatsApp ons en wij kijken mee en lossen uw probleem op.

Een goedvindbare website laten maken door een webdesigner uit Houten?

Een goedvindbare website laten maken door een webdesigner uit Houten?

Een goede website begint altijd met een oriënteert gesprek. Wij luisteren, denken mee.
Hierna verwoorden wij uw wensen in een offerte. Na goedkeuring gaan we daarna aan de slag. Dit gebeurt in een speciale bouw omgeving. 
Hierdoor kunt u continue meekijken en bouwen we samen met u, uw droomwebsite.
Van concept tot realisatie, maar ook na oplevering helpen wij u met aanvullende service. 
In onze service zitten oa. per dag, week of maand bezoekersaantallen rapportages, beveiliging van uw website om hacks tegen te gaan en standaard https (ssl) verbindingen voor uw website met een gratis certificaat.

Optioneel is 24*7 monitoring van uw website mogelijk en uitrol van softwareupdates.

Vindbare website laten maken in Houten?

Vindbare website laten maken in Houten?

Uw nieuwe site zal pas bezoeker opleveren wanneer deze vindbaar is. Het is zeer belangrijk dat uw webpagina's vindbaar zijn met zoekmachines (o.a. Google en BING).

Een zoekmachine vriendelijke opbouw, SEO geoptimaliseerde teksten die worden begrepen door zoekmachines en een website die super snel functioneert door geoptimaliseerde hosting voor uw CMS.
Wij doen alles voor de beste vindbaarheid van uw webpagina's.
Dit oa door uw website op strategische plekken op het internet aan te melden.

Op zoek naar een Joomla webdesigner, webdesign incl. onderhoud en updates?

Op zoek naar een Joomla webdesigner, webdesign incl. onderhoud en updates?

Wij richten ons op de gemeente Houten (bestaat uit Houten 't Goy, Schalkwijk en Tull en 't Waal) in de provincie Utrecht en onderscheiden ons door een flexibele, klantgerichte werkwijze met persoonlijk contact, deskundig advies en een goede nazorg tegen een concurrerende prijs.

Cookies stellen ons in staat onze diensten aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, aanvaardt u ons gebruik van cookies Meer informatie