Wordpress CMS

WordPress CMS

WordPress is een beroemd open source Content Management Systeem (CMS). Dit houd in dat dit een opensource (zonder contract kosten) CMS systeem is waarmee u in een korte tijd een interactieve website kunt maken of een blog pagina. 
Maar ook een media portaal en online community's kunnen gemaakt worden met behulp van het bekende CMS systeem WordPress.

Indien gewenst kunt u ons de Google optimalisatie laten uitvoeren om uw website goed vindbaar in Google te krijgen.

WordPress UPDATES

Kritische WordPress beveilings updates voeren wij altijd zo snel mogelijk uit! Overige updates doen we maandelijks. Verder verzorgen we de updates van WordPress als er een nieuwe versie wordt uitgebracht binnen dezelfde serie (5.*).

De extensies die gebruik maken van het WordPress extensie update systeem, updaten wij maandelijks naar de laatst beschikbare versie. Bij extensies zonder update systeem worden de daadwerkelijke gewerkte tijd in rekening gebracht.

Ongebruikte en tijdelijke website bestanden worden regelmatig verwijderd. De database wordt opgeschoond en geoptimaliseerd. In combinatie met cache cleaning blijft uw website optimaal presteren.

Onze monitoring houd uw website 24 uur per dag in de gaten, zo weten wij als eerste als een website niet functioneert of niet optimaal presteert en zullen hier actie opnemen.

Wij controleren de website per dag, week of per maand (afhankelijk van uw abonnement) op veiligheidslekken en hack pogingen en nemen hier actie op. Tevens rusten wij uw website uit met een firewall om aanvallen af te slaan. 

Back-ups hebben we gelukkig niet vaak nodig door alle beveiliging. Wij zorgen ervoor dat recente back-ups van zowel de website als de database beschikbaar zijn.

De prijs hangt af van meerdere factoren en voorkeuren:

 • De huidige status van de site.
 • De hosting
 • De complexiteit van de site.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Deel deze pagina via:

VIPWebdesign

Ebbenhout 6
3991 MB Houten

KVK Utrecht : 30157680
BTW Nr.: NL001724806B20

 • Perk Groen

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

  Fijn om met Eric te werken; eerlijk, goed advies, punctueel en technisch sterk.

 • Evelien van der Waa

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

  Eric luistert goed naar jou als klant: wat je wil met je website en weet dit te vertalen naar praktische toepassingen. Kan het ook goed uitleggen aan iemand die minder goed digitaal ingevoerd is. Prettige samenwerking

 • Bij VIPWebdesign bekend

  Zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking. Eric is een goede webdesigner die techniek in normaal Nederlands kan uitleggen . we zijn nu ook goed vindbaar in Google. aanrader

 • Nanning Smit

  Afgelopen jaar onze webshop en website laten bouwen. Topservice, goed overleg , afspraken nakomen en normale prijzen. Wij zijn heel tevreden.
  Team oliebollenbakkerij Nanning Houten.

 • Petra Veldhoven

  Eric heeft voor mij de website gebouwd en dat is geheel naar tevredenheid gegaan. Hij luistert goed, geeft goede tips over de lay out en maakt het snel in orde.

 • Maria van Genugten

  Zeer tevreden over de kwaliteit. Er is goed geluisterd naar mijn wensen. Samenwerking is erg prettig verlopen.

 • Seppo Lindroos

  Van alle website-bouwers die ik heb meegemaakt sinds de vorige eeuw is dit echt de beste. Snel, efficiƫnt en zeer kundig. (en spreekt normale mensentaal...:)

 • Paula van Genugten

  Heel prettige begeleiding bij het maken van mijn website. Reageert snel, is vakkundig en geeft met veel geduld uitleg

 • Jeroen Peek

  Snelle en adequate service. Erg tevreden met onze website via vipwebdesign Eric Verbeek. Namens Zwembad de Startsprong, Jeroen Peek

 • Fabrizio Albertazzi

  We laten al jaren al onze web diensten uitvoeren door dit zeer professioneel bedrijf.

 • Geralde Boogaard

  Dank voor een mooie website en het creatief meedenken!

 • Martina Louise Tak-Visser

  Snel en persoonlijk contact voor een goede prijs