WordPress onderhoud

WordPress Onderhoud

Onderhoud van de WordPress website start op het moment dat de WordPress website online staat, dus al bij de ontwikkeling van de website beginnen we met het technisch onderhoud en beveiliging,

Hierdoor zorgen wij ervoor dat de website in goede conditie blijft. Dit op het gebied van nieuwe updates van geïnstalleerde plugins, en uiteraard installeren we nieuwe updates van WordPress in dezelfde versie reeks.

WordpPress en plugin updates

Geregeld komen er een nieuwe WordPress-release uit. Deze versies bevatten naast nieuwe mogelijkheden en fout herstel (bugfixes) ook veiligheidsverbeteringen.
Ook voor plugins die op de website geïnstalleerd zijn is dit van toepassing. Indien jouw website niet up-to-date blijft is de kans op hacking zeer groot met alle nare gevolgen voor je bedrijf, vereniging of persoonlijke website.

Via het onderhoudscontract zorgen wij dat de basis van WordPress en de volgende plugins.

Onderhoud WordPress:

  • Installeren van de laatste stabiele update van WordPress in de 5.* reeks
  • Updaten van geïnstalleerde plugins
  • Backup maken van de hele website én de database via hosting en remote
  • Installatie van extra beveiligings tool, editor en Akeeba Back-up, en AdminTools
  • Regelmatige (dag, wekelijks of per maand) controle op wijzigingen van belangrijke files (controle op hackers)

Onderhoud plugins:

  • Akeeba Backup Core/Professional
  • Akeeba Admin Tools Core/Professional
  • Install From Web - Official WordPress Supported Plugin
  • Weblinks Plugin Package - Official WordPress Supported plugins worden geupdated.

24 uurs bewaking van je Joomla website

Hackers zijn slim. Soms halen ze je gehele website uit de lucht maar soms heb je geen idee of ze nu actief zijn op je website. Hierdoor kan je website  gebruikt worden om bezoekers malware te laten downloaden zodat hun computer kan worden geïnfecteerd of om bijvoorbeeldpersoonlijke informatie te achterhalen.

De te bewaken website met WordPress 5.* wordt 24 uur per dag 365 dagen per jaar gecontroleerd op opvallende bestandswijzigingen. Deze wijzigingen worden opgemerkt en gerapporteerd en afhankelijk van de samenwerking direct opgelost.

Backups van WordPress

100% garantie is helaas niet mogelijk of totale beveiling ivm de kosten maar door het gebruik van Akeeba Backup for WordPress™ en Admin Tools for WordPress™ is er continue een veiligheidskopie buiten jouw hosting aanwezig.

Ook wanneer jouw website niet door mij gemaakt is, kan ik je onderhoud aanbieden. Het onderhoud wordt op jaarbasis overeengekomen en wordt uitgevoerd vanaf Joomla 5.4.* versie.

Interesse? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel deze pagina via:

VIPWebdesign

Ebbenhout 6
3991 MB Houten

KVK Utrecht : 30157680
BTW Nr.: NL001724806B20